Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Момци....алфа преди фейс лифт...може ли да се преобрази с новия вейс?
    Мн ме кфи муцуната на фейслифтовата....направо кърти.
    Така като гледам...преден капак,маска,калници,и фарове....тва е нужно за да се преобрази.
    хм...
    Last edited by CHEFO666; d.m.y г., 12:00.

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
      Момци....алфа преди фейс лифт...може ли да се преобрази с новия вейс?
      Мн ме кфи муцуната на фейслифтовата....направо кърти.
      Така като гледам...преден капак,маска,калници,и фарове....тва е нужно за да се преобрази.
      хм...
      Хъм много повече е.Не е само външно мисля че има и вътрешни част които ще трябва да се подменят.
      Ама то при тези цени на фейсовете,не знам дали е удачно.
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

• Направо продавай твойта и взимай някоя фейслифтова.

Comment

• Аз не бих се занимавал с това упражнение. А и за мен фейслифта е доста безличен.

Comment

• Не съм ровил и въпроса най вероятно е елементарен но ще го отправя Дизелите и по точно 136 коня с маслени повдигачи ли са или с пулове Или клапаните подлежат ли на реглаж Имам спомен че четох за реглаж на клапани но по мои виждания това е било за бензиновите мотори
            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
              Не съм ровил и въпроса най вероятно е елементарен но ще го отправя Дизелите и по точно 136 коня с маслени повдигачи ли са или с пулове Или клапаните подлежат ли на реглаж Имам спомен че четох за реглаж на клапани но по мои виждания това е било за бензиновите мотори
              С пулове. Регулират се чрез подбиране на подходящи пулове, на всеки 20000 км.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Имам едно причукване при ускорение на студен мотор и немога да определя дюзи ли са или клапани Затова повдигнах въпроса Аз съм минал около 50000км с моята кола а там не съм пипал А какво значи подходящи пулове Какво трябва да е разстоянието вал пул или каквото се гледа

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                  Имам едно причукване при ускорение на студен мотор и немога да определя дюзи ли са или клапани Затова повдигнах въпроса Аз съм минал около 50000км с моята кола а там не съм пипал А какво значи подходящи пулове Какво трябва да е разстоянието вал пул или каквото се гледа
                  По документация проверка и реглаж трябва да се прави на всеки 40 К.

Хлабините се мерят на студен двигател между вала и пула, когато гърбицата сочи в противоположна на клапана посока.

Ето подробности тук.

Когато премериш хлабините си запиши стойностите. След като премериш и дебелините на пуловете ще прецениш, как да вкараш хлабините в норми. Често пъти това може да се постигне с размяна на пулове и така да се налага да осигуриш минимален брой нови пулове.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Според мен е откъм дюзите потракването.
                    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Дюзите по скоро трябва да цъкат а при мен е чукане Просто си мисля да извърша по лесната процедура с клапаните а във времето най вероятно ще дойде ред и на дюзи

---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

Благодаря за поясненията При добро време ще видя какво се случва

Comment

• Кои два бутона се задържаха за да се влезе в някво меню в което има кодовете за ИЦС-а ?
                        Един познат си свалял акумулатора и ся нема радио,нави и тн. Казах му да опита с 4444 но не се получило,а знам че на някой системи става с тия бутони...
                        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Dark + Clima , ама не на всички става.
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Този номер става ама преди да ти иска кода.
                            Иначе няма логика да го откраднеш/свалиш акум.да натиснеш две копчета и да ти изпише кодовете.
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Пича имал картата ма и бил изтрит кода
                              Обясних му ся какви са му опциите,но кофтито е че в момента е в Германия и няма как да иде на сервиз.
                              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Да пробва с генераторите в интернет,иначе в сервиз там,със сигурност ще го одерат с тъпия нож.
                                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                                X